Qashqai 2021 - Nissan Leuven
Logo
Configureer uw Qashqai
Boek uw testrit

All New Nissan Qashqai

Ontdek de Nissan QASHQAI bij Nissan Leuven

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze showroom om de Nieuwe Nissan QASHQAI te komen ontdekken.
De nieuwe generatie QASHQAI is tot in het kleinste detail verfijnd om u een ongeëvenaard niveau van verfijning, rijervaring en veiligheid te bieden. Het is de ultieme cross-over.

De Nieuwe Qashqai NU beschikbaar in onze showroom!
Kom gerust langs voor een offerte of een testrit.

Configureer uw Qashqai

Testrit boeken

Maak nu een afspraak voor een testrit. Gratis en vrijblijvend!

Bel 016 40 00 23 of stuur een bericht naar info@nissanleuven.be

Tal van technologieën die voor u opletten

De Nissan Qashqai Premiere Edition is uitgerust met geavanceerde technologieën die u beschermen. Dat zorgt voor extra vertrouwen tijdens elke rit.

ProPILOT met Navi-Link

Maakt uw rit makkelijker doordat het zelf de ingestelde afstand tot de voorligger aanhoudt en zorgt dat u in het midden van de rijstrook blijft

10.8’’ Head-Up Display

Zie alles wat u nodig heeft, zonder uw blik van de weg af te wenden. U kunt het Head-up display van de Nissan Qashqai aanpassen zodat u naar keuze informatie krijgt over de snelheid, verkeersbordenherkenning, navigatie, infotainment en meer

12.3" FULL TFT INSTRUMENTENPANEEL

Het aanpasbare, 12,3" grote instrumentenpaneel biedt u volop keuzes. Breng de route in beeld. Voeg menu's toe. Zet de info daar waar u het graag wilt. En met zo'n mooie achtergrond, geïnspireerd op Japans Kiriko-glas, ziet het er ook heel fraai uit.

Adapative Beam assist

Verdeelt het grootlicht in 12 apart aangestuurde segmenten voor maximaal zicht op de weg voor u en voorkomt dat u tegenliggers verblindt.

Onmiskenbaar, de Nissan QASHQAI PREMIERE EDITION

De Nissan Qashqai biedt een nieuwe visie op de SUV. Hij valt op door zijn krachtige lijnen. Zijn gestroomlijnde design zorgt voor minder luchtweerstand en een lager verbruik. De compacte proporties betekenen verder dat materialen efficiënt worden gebruikt wat zijn CO2-voetafdruk verkleint.

18" diamond cut velgen

De lichtmetalen velgen van de Premiere Edition hebben een glanzende, diamantgesllepen afwerking en een randloos design. Dat ziet er adembenemend uit. Het 18" formaat verlaagt het totaalgewicht wat zorgt voor een lager verbruik.

Two-tone kleur

De Premiere Edition heeft, in optie, een zeer fraaie two-tone kleurcombinatie*. Het lijkt daardoor alsof het zwarte dak in de lucht zweeft wat de stroomlijn van de auto benadrukt.

Panoramadak en dakrails

Het panoramadak zorgt voor zonlicht of een blik op de sterren en benadrukt het elegante design van de carrosserie. Met de standard dakrails kan je ook makkelijk fiets, skis of andere spullen meenemen op je volgende avontuur.

Interesse?

Bezoek ons showroom in Leuven voor meer info.

Bel 016 40 00 23 of stuur een mail naar info@nissanleuven.be