De MICRA KIIRO. Extra, niet normaal.

Maak u klaar om u te onderscheiden en uw eigen regels te bepalen in de Nissan MICRA KIIRO. Dankzij het kenmerkend stoutmoedige en gedetailleerde design(1) creëert de Nissan MICRA KIIRO een unieke stijl op en naast de weg, bovenop praktisch comfort in de wagen. Geniet van de rush wanneer u de minder begane weg inslaat.

ONTWERP BUITENKANT

Pas u aan. Onderscheid u.

Wees stoutmoedig, laat van u horen en; glijd probleemloos door de straten… merk op hoe mensen stoppen en u nastaren. 17" Glossy Black lichtmetalen wielen, KIIRO stickersset, Spicy Lemon sierplaten, voor- en achteraan (1) – Wie heeft ooit gezegd dat het alledaagse zo… wel, alledaags moet zijn.

Uw persoonlijkheid is ook zichtbaar in de wagen

Voel het interne vertrouwen van de steun en het comfort van de sportstoelen. En de zachte accenten van een hoogwaardig binneninterieur. U kunt overal naartoe, maar u blijft verbonden met vrienden, muziek en entertainment dankzij de geavanceerde NissanConnect-services. (2) 

Interesse in een Nissan MICRA?

Brochures Testrit Gratis offerte

[1] MICRA KIIRO is uitgerust met het volgende Nissan Genuine-toebehoren: : Sierplaat bumper voor-en achteraan (Spicy Lemon), zijde-accenten op de deurlijst (Spicy Lemon), stickerset Kiiro. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht voor details als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar met de MICRA speciale versie “KIIRO”.

 [2] Een smartphone verbinden om NissanConnect te gebruiken, mag alleen indien de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de verkeersregels. Bestuurders mogen het systeem uitsluitend gebruiken wanneer dit veilig kan. Gebruikers van handsfree-technologie moeten zich te allen tijde bewust zijn van het potentiële afleidingsgevaar tijdens het rijden. Het kan gevolgen hebben op uw controle over het voertuig.

 [3] JUKE KIIRO is uitgerust met de volgende Nissan Genuine-toebehoren: Sierplaat bumper voor-en achteraan (Spicy Lemon), zijde-accenten op de deurlijst Spicy Lemon, interieurbadge Kiiro, stickerset Kiiro. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht voor details als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar met de JUKE speciale versie “KIIRO”.

 De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voertuigen zonder [markt]specificaties en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie.
(voor een extra prijs)

PROMOTIES

 

#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...