De JUKE KIIRO. Het DNA van een Superheld.

Ze zitten in het stadsverkeer, ze zien het - gele knipperingen tegen Ceramic Grey verf, het unieke KIIRO dakpatroon en 19" Glossy Black legeringen (9). Met de attitude van THE BATMAN in zijn DNA, laat de JUKE KIIRO van jou het gesprek van de dag maken.

Laat de JUKE KIIRO de donkere en mysterieuze kant in je naar boven brengen met de attitude van THE BATMAN in zijn DNA. Val op in de massa met Glossy Black 19” lichtmetalen velgen, Spicy Lemon ontwerpaccenten, typerend KIIRO dakpatroon en logo.

Jouw verbonden grot

Een gevoel van luxe en veiligheid, laat je omgeven door een kwalitatieve interieurafwerking, een stijlvol design, comfortabele, karakteristieke gewatteerde zetels. NissanConnect Services met een waaier aan technologieën houdt je intuïtief verbonden met iedereen van wie je houdt.

Interesse in een Nissan JUKE?

Brochures Testrit Gratis offerte

 

[1] Verbinding maken met een mobiele telefoon om NissanConnect te gebruiken mag alleen als de auto veilig geparkeerd staat. Het systeem moet altijd worden gebruikt volgens de geldende verkeersregels. Bestuurders dienen het systeem alleen te gebruiken waar en wanneer dit veilig is. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat het gebruik van handsfree technologie mogelijk de aandacht van het autorijden kan afleiden. Dat kan gevolgen hebben voor de controle die u over uw voertuig heeft.

[2]De Nissan JUKE Kiiro is uitgerust met de volgende originele accessoires van Nissan: voorbumperlijst bovenkant in Spicy Lemon, voorbumperlijst onderkant in Dark Silver, achterbumperlijst in Spicy Lemon, zij-accenten portierlijsten in Spicy Lemon, interieurbadge Kiiro, stickerset Kiiro. De originele accessoires van Nissan worden ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht voor detail als de voertuigen van Nissan. Als u de originele accessoires samen met de auto koopt, profiteert u van drie jaar garantie. De hierboven vermelde accessoires zijn uitsluitend verkrijgbaar voor de Nissan JUKE Special Version “Kiiro”.
[3] Om gebruik te kunnen maken van de diensten van NissanConnect, moet u een gebruikersaccount van NissanConnect hebben. U moet zich eerst registreren voor de NissanConnect Services app en daarna inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Om gebruik te kunnen maken van de gratis NissanConnect Services app, moet u een smartphone hebben met een compatibel iOS- of Android-besturingssysteem en een simkaart met data-optie, met een bestaand of apart mobiel telefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Alle diensten zijn afhankelijk van mobiele netwerkdekking.
[4]De Nissan MICRA Kiiro is uitgerust met de volgende originele accessoires van Nissan: voorbumperlijst (Spicy Lemon), zij-accenten portierlijsten (Spicy Lemon), achterbumperlijst (Spicy Lemon), stickerset Kiiro. De originele accessoires van Nissan worden ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht voor detail als de voertuigen van Nissan. Als u de originele accessoires samen met de auto koopt, profiteert u van drie jaar garantie. De hierboven vermelde accessoires zijn uitsluitend verkrijgbaar voor de Nissan MICRA Special Version “Kiiro”

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De getoonde kenmerken zijn mogelijk niet beschikbaar of zijn niet standaard beschikbaar of alleen als optie (tegen een meerprijs)
© 2022 Warner Bros. Ent. Alle rechten voorbehouden. TM & © DC

PROMOTIES

 

#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...