20 jaar synoniem met avontuur voor het hele gezin

De vierde generatie van het icoon staat vanaf november bij ons in de showroom. De gloednieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is verkrijgbaar vanaf € 43.300.

e-POWER. Een unieke rijervaring.

Nissan e-POWER is een unieke elektrische technologie waarbij een zuinige benzinemotor een batterij oplaadt. Het resultaat is een responsieve en stille rijsensatie zonder dat u hoeft op te laden. Ook beschikbaar als e-4ORCE AWD voor nog meer kracht en stabiel stuurvermogen. Beide technologieën laten u toe om te genieten van de sensatie van elektrisch rijden. De unieke technologieën van de Nissan X-Trail gaan verder dan een traditionele hybride.

Design én avontuur zonder compromissen

Men zal u opmerken dankzij de strakke ledkoplampen en opvallende luchtroosters vooraan. De Nissan X-TRAIL ziet er even modern uit als de technologie die erachter zit. Wees avontuurlijk. Sta versteld.

 

De vijf- tot zevenzitter met ruimte voor alles en iedereen

Laat tot 7 personen meerijden en zeg vaarwel aan drama’s over wie de beste plaats krijgt. Blijf verbonden met USB-poorten voor- en achterin en deel uw laadruimte in volgens uw avonturen met innovatieve bagageplanken die tot 16 opbergconfiguraties kunnen bieden.

Een hightech helpende hand

Stel u voor dat u bij elke rit een intelligente copiloot meehebt. Die u verwittigt, u helpt parkeren, u op uw rijstrook houdt, en meer. Bekijk hier al onze Nissan-technologieën.

Volg de routebeschrijving op de 12.3” volledig digitale cockpit.

ProPILOT (4) is nu verbonden met het navigatiesysteem waardoor u uw rijstijl kunt
aanpassen aan diverse scenario’s.

Parkeer gemakkelijker met een 360 graden zicht van de ruimte rondom uw auto, split-screen close-ups van de voorzijde, achterzijde en trottoir en waarschuwingen voor bewegende objecten in de buurt .

NissanConnect Services

Apple CarPlay en Android Auto

configureer uw x-trail nu

Ontdek alle manieren waarop u de Nissan X-TRAIL kunt personaliseren.

Interesse in een Nissan X-TRAIL?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...