DE LEGENDE. MEER GT-R DAN OOIT TEVOREN.

Bij deze superauto draait alles om een constante drive voor verbetering - de lat hoger leggen voor prestaties, controle en verfijning. Maak kennis met de GT-R van de volgende generatie, de enige echte sportauto voor iedereen, overal en altijd.

VAN DE CLEANROOM NAAR HET TESTCIRCUIT

TAKUMI VAKMANSCHAP VOOR IEDERE STAP: Nissan GT-R: een sportauto die werkelijkheid werd door de visie van vakmeesters.

Nissan Takumi-motor

EÉN MAN, ÉÉN MOTOR

Slechts vijf vakmeesters in de wereld krijgen toestemming om de motor van de GT-R met de hand samen te stellen en een plaatje met hun naam toe te voegen.  

Deskundige bestuurders van Nissan

DESKUNDIGE BESTUURDERS

AS-klasse-bestuurders, de beste ontwikkelingsbestuurders van Nissan helpen bij het creëren van een voertuig dat op elk circuit, in alle weersomstandigheden en bij elk rijniveau uitblinkt.

Ontwikkeling van de Nissan GT-R

ONTWIKKELING

Bestuurders, waaronder een expert van de Duitse Autobahn, een “Marktgeschiktheidsexpert” en “Ringmeisters” die de GT-R testen op de legendarische Nürburgring, worden aangewezen voor een uniek ontwikkelingsaspect van de Nissan GT-R.

EVOLUTIE STOPT NOOIT

GT-R BLOEDLIJN

In 1964 nam een onverwachte Nissan 2000GT 4-deurs sedan de leiding over van een Porsche 904 tijdens de Grand Prix van Japan, waarmee de legende van de GT-R begon. Sindsdien is elk model sneller, vaardiger en inspirerender.

 

Interesse in een Nissan GT-R?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...